• +30 2321 200 290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ErmisWisp ιδρύθηκε το 2016, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στον τομέα της Ασύρματης επικοινωνίας, Τηλεφωνίας (VOIP), και Ασύρματης πρόσβασης σε δημόσιους  και ιδιωτικούς χώρους (πλατείες, πάρκα, ξενοδοχεία κλπ).

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να καθιερωθεί στο νομό Σερρών ως το πιο αξιόπιστο Brand Name της αγοράς παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις στην παροχή Internet και Τηλεφωνίας. 

Το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. 

Είναι κάτοχος γενικής αδείας από την Ε.Ε.Τ.Τ. με αριθμό μητρώου 18-031. Το Αυτόνομο Ασύρματο Δίκτυο του, αυτή την στιγμή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Νομού Σερρών καθώς επίσης και όλο το παραλιακό πέταλό του Στρυμονικού κόλπου(Οφρύνιο, Ασπροβάλτα, Βρασνά και Σταυρός).

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35