• +30 2321 200 290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υλοποίηση Hotspot

H πολύχρονη εμπειρία μας στη μελέτη και κατασκευή ασύρματων και ενσύρματων δικτύων μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  σχεδίασης και  υλοποίησης σημείων Hot Spot wifi . Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Brand Name στο χώρο μπορούμε να πετύχουμε αξιόπιστα και εγγυημένη την κάλυψη σε καφέ ,ξενοδοχεία ,συνεδριακά κέντρα ,εστιατόρια ,βιβλιοθήκες ,σχολεία ,πλατειές και γενικά σε χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα.

Τα οφέλη από την χρήση του Hot Spot είναι η απρόκοπη σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις ενιαία οριζόντια και κάθετη κάλυψη με  την δυνατότητα περιορισμού του χρόνου και την ταχύτητα σύνδεσης στο internet με την μεγίστη ασφάλεια για τους επισκέπτες αλλά και του εταιρικού σας δικτύου.    

 Με γνώμονα την  εγγυημένη και αδιάλειπτη λειτουργιά ενός Hot Spot με το ελάχιστο κόστος συντήρησης  πάντα  προσαρμοσμένο σε κάθε είδους επιχειρηματικού πλάνου, επικοινωνήστε με την Ερμής Wisp και το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα για να εκπονήσουμε μελέτη και κατασκευή του έργου συμφώνα με τις ανάγκες σας .

Image

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35