• +30 2321 200 290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλεφωνικό κέντρο

voip vbx

Το τηλεφωνικό σας κέντρο στο Internet! 

     Σε μια εποχή που οι υποδομές των επιχειρήσεων μετακομίζουν από το ράφι του dataroom στο Internet, γιατί να έχετε το τηλεφωνικό σας κέντρο στο υπόγειο; Μεταβείτε τώρα σε μια cloud υπηρεσία που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός πολύ εξελιγμένου τηλεφωνικού κέντρου, γρήγορα και απλά! Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο Internet και συμβατές συσκευές, όπως τηλεφωνικές συσκευές γραφείου ή ακόμα και εφαρμογές στον υπολογιστή ή το smartphone σας.

     Αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας και βελτιώστε την επικοινωνία σας άμεσα, με πολύ χαμηλό κόστος απόκτησης και υποστήριξης, χωρίς να επιβαρύνεστε με άλλες χρεώσεις όπως π.χ. του ηλεκτρικού ρεύματος και της συντήρησης. Για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών εικονικού τηλεφωνικού κέντρου χρειάζεστε μόνο: μία συνδρομή στην υπηρεσία vPBX, σύνδεση με το Internet και συμβατές συσκευές. Οι συσκευές αυτές έχουν τη μορφή συνηθισμένου τηλεφώνου, με τη διαφορά ότι συνδέονται στο τοπικό δίκτυο υπολογιστών του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, και όχι σε τηλεφωνική γραμμή.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες και το κόστος του εικονικού τηλεφωνικού κέντρου vPBX
Interactive Voice Response

Όταν μία κλήση φτάσει στο τηλεφωνικό κέντρο, αυτή θα πρέπει να δρομολογηθεί με τρόπο ώστε να καταλήξει στο κατάλληλο τμήμα ή πρόσωπο. Η λειτουργία IVR επιτρέπει στον καλούντα να επιλέξει μόνος του το τμήμα που επιθυμεί, αποφορτίζοντας με αυτό τον τρόπο την υποδοχή.

ivrivr

Ring Groups
Queue
Time Condition
Announcements
Conference
Voicemail to e-mail
Εισερχόμενοι Αριθμοί
Virtual Extensions
PSTN Destination
Direct Inward System Access
Group Pick-up
Directed Pick-up
Fax to email
Email to Fax

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35